Monaco dreigt Paris SG uit het oog te verliezen

1 maart 2014, 18:54   Bijgewerkt: 1 maart 2014, 19:20

AS Monaco dreigt de aansluiting met koploper Paris Saint Germain nu helemaal kwijt te raken. De Monegasken, momenteel tweede in de Ligue 1, gingen zaterdag terecht met 2-0 onderuit bij Saint-Etienne. Daardoor kan de achterstand op Paris SG zondag oplopen tot acht punten. Daarvoor moeten de Parijzenaars in eigen huis wel afrekenen met Olympique Marseille.

Saint-Etienne had in de openingsfase het betere van het spel en kwam in de zeventiende minuut verdiend op 1-0. Het doelpunt was bovendien van grote schoonheid. Fabien Lemoine kreeg een afgeslagen corner voor de voeten en ramde de bal, van ongeveer 25 meter afstand, in het doel. Romain Hamouma tekende in de 67ste minuut voor de 2-0 eindstand. De Fransman kreeg alle ruimte om door de Monaco-defensie te soleren en schoot vervolgens, van buiten de 'zestien', raak. Daarbij ging Monaco-keeper Danijel Subasic niet vrijuit; de inzet leek eenvoudig te keren.

AS Monaco heeft 56 punten, Paris SG staat op 61. Saint-Etienne kwam op 48 punten en nam daarmee de derde plaats over van OSC Lille, dat zondag nog wel op visite gaat bij hekkensluiter AC Ajaccio.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen