Mourinho boos op scheidsrechter na nederlaag

16 maart 2014, 12:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

José Mourinho wees na afloop van de verloren competitiewedstrijd tegen Aston Villa met de beschuldigende vinger naar de arbitrage. De coach van Chelsea vindt dat scheidsrechter Chris Foy een wanprestatie leverde. Foy stuurde twee spelers van Chelsea, Willian en Ramires, met een rode kaart van het veld.

"We hebben enorm veel pech met opnieuw een dergelijk optreden van de arbitrage", bromt de Portugees bij de BBC. "Het gaat niet om één fout, dit gaat om zijn beslissingen van minuut één tot 94."

Niet alleen Willian en Ramires werden weggestuurd, ook Mourinho zelf moest van Foy het speelveld verlaten. Waarom, weet de coach van Chelsea niet. "Ik heb geen idee. Ik wilde het de scheidsrechter vragen, maar hij weigerde me te woord te staan." Mourinho moest vertrekken na een opstootje waarbij meerdere spelers en leden van de technische staf betrokken waren. "Als ik weg moest, had de scheidsrechter nog veel meer mensen naar de tribune moeten sturen. Als arbiter moet je in zulke gevallen je gezond verstand gebruiken."

Paul Lambert, de coach van Aston Villa, glimlachte om de woorden van zijn collega. "Ik weet wat José doet, hij probeert de aandacht af te leiden van de prestatie van zijn team. Natuurlijk vindt hij dat Chelsea had moeten winnen. Hoe kan zijn team, dat voor de titel gaat, nou verliezen van dit jonge Aston Villa?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen