"Liverpool zou zonder Suarez in middenmoot staan"

26 maart 2014, 09:47

Liverpool strijdt dit seizoen volop mee om de titel in de Premier League en dat komt volgens Gus Poyet alleen door Luis Suarez. De trainer van Sunderland denkt dat The Reds zonder de trefzekere spits een middenmoter zou zijn in de Engelse competitie.

Poyet neemt het vanavond met zijn ploeg op tegen Liverpool. De Uruguayaanse coach kent de waarde van Suarez, die dit seizoen al 28 keer scoorde in de competitie. "Het ligt niet aan de speelwijze, het komt door het hebben van een speler die door iedereen als de beste speler van dit jaar wordt gezien", zegt de coach tegen El Observador. "Zonder Suarez zou Liverpool waarschijnlijk in de middenmoot staan."

"We kunnen Luis alleen stoppen als hij griep en koorts heeft", knipoogt de excentrieke oefenmeester, die wel een strijdplan heeft bedacht om zijn landgenoot te stoppen. "Het plan is om hem in ruimtes te krijgen waar hij niet graag speelt. Maar Luis krijgt het altijd voor elkaar om uit die posities te komen. Hij speelt altijd anders en er is geen toverkunstje om hem tegen te houden."

Arsenal hengelde afgelopen zomer nog nadrukkelijk naar de diensten van de 27-jarige ex-Ajacied. "Er zijn spelers die iedereen wel in zijn team zou willen. Dat geldt zeker voor Luis. Als hij nu bij Arsenal had gespeeld, dan hadden zijn bovenaan gestaan. Als hij bij Manchester United zou spelen, dan stonden zij aan kop."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen