Teleurstelling bij Olympiakos: "Gevochten tot einde"

20 maart 2014, 09:10

Olympiakos verschafte zichzelf een uitstekende uitgangspositie, door op Griekse bodem met 2-0 te winnen van Manchester United. De Engelse grootmacht herpakte zich woensdag echter knap, door op Old Trafford met 3-0 te zegevieren. Na afloop van het tweede deel van de confrontatie was de vreugde bij United uiteraard groot, maar de teleurstelling bij de Grieken was ook enorm.

"Het team is echt teleurgesteld", zegt Olympiakos-middenvelder David Fuster op de officiële website van de UEFA. "We hadden de hoop om door te gaan, maar het mocht niet zo zijn. Zo gaat het in het voetbal. Zij waren in staat om drie doelpunten te maken en wij niet. We hebben gevochten tot het einde, maar een beloning bleef uit."

Ploeggenoot Alejandro Domínguez kon zich vinden in de woorden van Fuster. De middenvelder vond dat United zich veel efficiënter toonde: "Het verschil zat hem in het feit dat United veel beter omsprong met de mogelijkheden. Wij hebben ook kansen gecreëerd, maar konden deze niet ombuigen in doelpunten. De details maakten het verschil. We hebben ons best gedaan en het was een zware dag voor ons. Het is moeilijk om de juiste woorden te vinden, aangezien we hier vooraf geen rekening mee hielden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen