Van der Sar gunt Liverpool-icoon Gerrard landstitel

Ger
15 maart 2014, 10:22

Manchester United speelt dit seizoen geen rol van betekenis in de Engelse titelstrijd. Liverpool daarentegen heeft nog alle kans om voor het eerst sinds 1990 weer landskampioen te worden. Zondag staan beide clubs tegenover elkaar op Old Trafford. Edwin van der Sar, oud-doelman van United, kan ermee leven als Liverpool met de hoofdprijs aan de haal gaat.

"Iedereen weet dat mijn hart niet alleen bij Ajax, maar ook bij United ligt. Toch zou ik het dit jaar één man gunnen om de titel een keer te winnen: Steven Gerrard. Liverpol staat voor de eigen jeugdopleiding, waarvan hij een product is", schrijft de 43-jarige Van der Sar in zijn column in De Telegraaf. "Steven heeft zijn hart verpand aan Liverpool en zal nooit voor een andere club spelen. Hij heeft alle prijzen gewonnen in zijn carrière, maar de landstitel ontbreekt."

"Hoewel het onderling soms een strijd van leven op dood leek als we tegen Liverpool en Steven speelden, was het respect voor hem groot", aldus de huidige directeur marketing van Ajax. "Hij is een winnaar en een echte prof. In het veld kon ik hem bij wijze van spreken wel wat aandoen, zo fanatiek was hij. Maar buiten het veld is hij zo'n aardige kerel en zo relaxed. We hebben ook samen tijd doorgebracht op vakantie. Met onze gezinnen waren we twee keer tegelijk op Barbados. Dan maak je elkaar ook op een andere manier mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen