Voormalig megatalent blij met 'legende' Hasselbaink

27 maart 2014, 17:38

John Bostock stond op zestienjarige leeftijd bekend als een groot talent en werd destijds bij Crystal Palace weggeplukt door Tottenham Hotspur. Deze overstap bracht Bostock echter niet wat hij verwachtte. Na vijf jaar met vier invalbeurten en vijf uitleenperiodes, koos hij voor een avontuur bij Royal Antwerp, de Belgische ploeg die getraind wordt door Jimmy Floyd Hasselbaink.

"Het opgroeien in Engeland zorgde ervoor dat ik altijd de droom had om in de Premier League uit te komen", zegt de 22-jarige Bostock tegen de BBC. "Deze droom is bij mij onveranderd gebleven. Maar ik heb wel geleerd dat talent niet genoeg is. Het vergt meer om een goede speler te worden. Ik heb nog veel werk te verrichten om successen te behalen", zegt de speler van Royal Antwerp.

Bostock, aanvallende middenvelder van beroep, is blij met de samenwerking met Hasselbaink, die door zijn pupil omschreven wordt als een 'voetballegende'. "Toen ik met Jimmy sprak over wat hij met mij van plan was en hoe hij mij beter wilde maken, hoefde ik er niet lang over na te denken", aldus Bostock over zijn overstap naar Antwerpen. De Engelsman geeft aan de afgelopen jaren in een 'emotionele rollercoaster' te hebben gezeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen