Ancelotti: "Real honderd procent klaar voor Dortmund"

1 april 2014, 21:05

Voor de tweede keer binnen een jaar staan Real Madrid en Borussia Dortmund tegenover elkaar in de knock-outfase van de Champions League. Vorig jaar trokken de Duitsers aan het langste eind, in de halve finale. Carlo Ancelotti, de coach van Real Madrid, is ervan overtuigd dat de rollen nu omgedraaid zullen zijn.

Ditmaal treffen Real en Dortmund elkaar in de kwartfinale. "Tot nu toe maken we een sterk seizoen door in de Champions League, we zijn één van de twee nog ongeslagen teams", weet Ancelotti. "We zijn honderd procent klaar voor deze wedstrijd." De Duitsers missen de geschorste spits Robert Lewandowski, die vorig seizoen drie keer scoorde in de heenwedstrijd tussen Dortmund en Real (4-1). "Dat is een aderlating voor ze, maar het zal hun manier van spelen niet beïnvloeden. Ik heb veel bewondering voor hun trainer Jürgen Klopp. Hij heeft vorig seizoen de Champions League-finale gehaald, dat is voor iedere coach een enorm knappe prestatie."

Bang dat Real opnieuw de bietenbrug op gaat tegen Borussia Dortmund, is Ancelotti niet. "Ik heb de wedstrijden van vorig seizoen teruggekeken, het waren rare wedstrijden. In de eerste wedstrijd had Real Madrid lang controle, maar de tweede helft was ongelooflijk. Zulke dingen kunnen gebeuren in de Champions League."

In de heenwedstrijd scoorde Lewandowski na rust drie keer binnen zestien minuten voor Dortmund, dat hierdoor uitliep van 1-1 naar 4-1. De return, in Spanje, eindigde in een 2-0 overwinning voor Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen