Bayern-directeur baalt van rode kaart Schweinsteiger

2 april 2014, 11:42

Bayern München speelde in de heenwedstrijd tegen Manchester United met 1-1 gelijk. Door dat resultaat ligt de weg naar de halve finale van de Champions League nog altijd open, maar in de return moeten de Duitsers het stellen zonder Bastian Schweinsteiger. Hij kreeg op Old Trafford twee keer geel.

De uitsluiting van Schweinsteiger zette kwaad bloed bij Bayern, want in het Duitse kamp vond men dat ook Antonio Valencia van Manchester United een tweede gele kaart verdiende. "Als je één lijn trekt, dan weet ik niet waarom Valencia op het veld mocht blijven staan", bromt sportief directeur Matthias Sammer bij Sky.

Sammer is niet blij met het optreden van de Spaanse arbiter Carlos Velasco Carballo. "Als scheidsrechter op dit niveau moet je consequent zijn. Het is helder dat Bastian een overtreding maakte, maar Valencia ging met geel op zak ook meerdere keren in de fout en kwam met gestrekt been in op Jerome Boateng."

Naast Schweinsteiger moet ook Javi Martinez de return in München missen. De Spaanse middenvelder kreeg in Manchester zijn derde gele kaart van dit toernooi, wat leidt tot een schorsing van één wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen