Van de Looi: "Veel vertrouwen voor zaterdag"

8 mei 2014, 07:30

FC Groningen-coach Erwin van de Looi ziet de return tegen Vitesse, zaterdag in Arnhem in de play-offs om Europees voetbal, met vertrouwen tegemoet. Zijn ploeg legde woensdag een goede basis met een 1-0 zege in de eigen Euroborg, ook al hadden de bezoekers het betere van het spel.

"We wisten van tevoren dat het een lastige wedstrijd zou worden en daarop hebben we ons ook voorbereid", zegt Van de Looi op de clubwebsite. "Het was niet onze bedoeling om bij vlagen ver teruggedrongen te worden. Ook wilden we niet wachten op de fouten van Vitesse, maar we konden geen druk op de opbouw van Vitesse krijgen."

FC Groningen ontsnapte voor rust aan een achterstand, doordat Marco Bizot een penalty van Christian Atsu keerde. Van de Looi: "Die strafschop was eigenlijk de enige echt grote kans. We zijn de hele wedstrijd blijven knokken om het om te draaien en hadden het geluk in de slotfase nog te scoren. Kijkend naar zaterdag denk ik dat we voorin meer klaar kunnen spelen. Wij hebben veel vertrouwen in die wedstrijd. En we beseffen dat het absoluut nog niet gespeeld is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen