Van de Looi: "Vitesse een geduchte tegenstander"

Ger
6 mei 2014, 15:27

Erwin van de Looi verwacht een spannende strijd in de play-offs om Europees voetbal. De trainer neemt het met FC Groningen op tegen Vitesse. Woensdag staat de thuiswedstrijd van de dubbele confrontatie op het programma.

"Het is nu een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Alle vier de ploegen hebben in mijn ogen gelijke kansen. Het ligt, zoals een heel seizoen al het geval is, dicht bij elkaar", zegt Van de Looi op de website van FC Groningen. "Het zit 'm straks in kleine dingen: de vorm van de dag, geluk, het geloof in succes en het omgaan met vermoeidheid."

"Vitesse is een ploeg met meer individuele kwaliteit, misschien kwalitatief wel de beste ploeg in de Eredivisie", stelt de coach. "Bovendien hebben ze een positieve spelopvatting en is het een geduchte tegenstander. Ze hebben snelheid en creativiteit aan de zijkanten, een voetballend middenveld en backs die graag opkomen."

Bij FC Groningen keert de kersverse vader Andraz Kirm terug in de selectie. Angelo Cijntje haakt af met een enkelblessure, terwijl Maikel Kieftenbeld een schorsing moet uitzitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen