'PSV wil De Jong graag, maar moet diep in buidel tasten'

10 juni 2014, 12:04
Foto: © ProShots

Hij werd voor een recordbedrag aangetrokken door Borussia Mönchengladbach, maar teleurstellende prestaties zorgden ervoor dat Luuk de Jong geen perspectief heeft in de Bundesliga. Het is geen nieuws dat de spits mag uitzien naar een andere werkgever. Het Duitse Kicker meldt dat PSV serieuze belangstelling heeft in de 23-jarige De Jong, nadat er eerder al de nodige geluiden waren over een terugkeer van de spits in de Eredivisie.

De voormalig spits van FC Twente kreeg een tijdje geleden van Gladbach te horen dat hij zijn heil elders mag zoeken, maar de transfersom van de Nederlander is een heikel punt. PSV bevestigde reeds dat het interesse heeft in De Jong en zaakwaarnemer Louis Laros sprak onlangs uit dat er al contact is geweest tussen beide partijen. De spits kwam de tweede helft van het afgelopen seizoen uit voor Newcastle United, maar wist daar geen contract af te dwingen.

Het is nog maar de vraag of de transfer er daadwerkelijk zal komen. Gladbach investeerde in 2012 maar liefst twaalf miljoen euro in De Jong en wil 6,5 miljoen euro verdienen aan het vertrek van de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen