Van Persie: "Jullie hoeven je geen zorgen te maken"

5 juni 2014, 12:17

Het Nederlandse voetbalpubliek hoeft zich geen zorgen te maken over de blessure van Robin van Persie. De aanvaller van Manchester United bleef woensdag in de uitzwaaiwedstrijd tegen Wales na rust in de kleedkamer achter vanwege liesklachten, maar de schade valt mee.

"Jullie hoeven je geen zorgen te maken, de wissel was uit voorzorg. Ik heb een klein beetje last van mijn lies", reageerde Van Persie na afloop in gesprek met de NOS. "Ik had voor de wedstrijd geen last, de blessure is in de wedstrijd ontstaan. Ik dacht: volgende week is belangrijker. Eigenlijk wil ik wil het niet eens een blessure noemen."

Oranje won met 2-0 van Wales. Van Persie reageerde enigszins cynisch op de stelling dat het spel niet best was. "We hebben de eerste wedstrijd 1-1 gespeeld tegen Ecuador, daarna 1-0 tegen Ghana en nu 2-0 tegen Wales. Ik zie stiekem wel een stijgende lijn. Het is onmogelijk om iedereen te pleasen", vervolgde de spits. "Ik heb wel goede dingen gezien. We hebben één of twee kansjes weggegeven, maar over het algemeen was het een positieve wedstrijd voor ons. Alles staat in het teken van volgende week."

Nederland opent het WK op vrijdag 13 juni met een wedstrijd tegen titelverdediger Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen