Chelsea zegeviert met tennisscore bij Everton

30 augustus 2014, 20:53

Chelsea is na drie speeldagen nog zonder puntenverlies in de Engelse Premier League. De formatie van trainer José Mourinho zegevierde zaterdag met veel spektakel bij Everton. Er werd met 3-6 gewonnen op Goodison Park.

Chelsea zat al na drie minuten op rozen in Liverpool. Door goals van Diego Costa en Branislav Ivanovic stonden de Londenaren toen al met 0-2 voor, al had de treffer van laatstgenoemde wel een luchtje van buitenspel. Door toedoen van Kevin Mirallas werd het op slag van rust weer een wedstrijd (1-2).

Tussen de 67ste en 77ste minuut gingen beide ploegen los, met vijf doelpunten in slechts tien minuten tijd. Seamus Coleman (eigen goal, 1-3), Steven Naismith (2-3), Nemanja Matic (2-4), Samuel Eto'o (3-4) en Ramires (3-5) zorgden ervoor dat de toeschouwers waar voor hun geld kregen. Voor Eto'o was het zijn eerste goal in het shirt van Everton. De Kameroener, eerder deze zomer nog begeerd door Ajax, kopte raak uit een vrije trap van Leighton Baines. Het slotakkoord was voor Diego Costa, die in de negentigste minuut de eindscore op 3-6 bepaalde, na geklungel van de net ingevallen Everton-speler Muhamed Besic.

Chelsea voert samen met Swansea City de Premier League-ranglijst aan. Beide clubs hebben na drie speeldagen de volle negen punten. Tottenham Hotspur kan zich zondag bij het tweetal voegen. Daarvoor moeten de Londenaren thuis winnen van Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen