Go Ahead Eagles verslaat Almere City in oefenduel

4 september 2014, 14:23
Go Ahead Eagles verslaat Almere City in oefenduel

Go Ahead Eagles en Almere City FC hebben gebruik gemaakt van de interlandonderbreking, door donderdagmiddag een oefenwedstrijd tegen elkaar te spelen. Het vriendschappelijke treffen in Garderen werd door Go Ahead gewonnen, met 2-0.

Sander Duits zette de Deventerse formatie na een half uur spelen op voorsprong. De middenvelder maakte tijdens de afgelopen transferperiode de overstap van RKC Waalwijk, waarmee hij uit de Eredivisie degradeerde. Jop van der Linden verdubbelde de marge vanaf elf meter: 2-0.

De Eagles staan veertiende in de Eredivisie, met vier punten uit evenzoveel duels. Almere City bezet de vijftiende plaats in de Jupiler League, met drie punten na vijf speelronden.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen