Groep A: scorende Afellay nekt Atlético, Tevez held

16 september 2014, 22:41   Bijgewerkt: 16 september 2014, 23:33

Atlético Madrid is slecht gestart in het nieuwe Champions League-seizoen. De runner-up van afgelopen jaargang opende dinsdag met een 3-2 nederlaag bij Olympiakos. Ibrahim Afellay was met een doelpunt één van de kwelgeesten van Atlético. In dezelfde poule (A) boekte Juventus een 2-0 thuiszege op het Zweedse Malmö FF. Carlos Tevez maakte beide doelpunten.

Binnen 31 minuten stond Atlético al met 2-0 achter in Griekenland en bij beide treffers van Olympiakos zag het er achterin niet goed uit bij de Spanjaarden. In de dertiende minuut verkeek keeper Jan Oblak zich op een afstandsschot van Arthur Masuaku, die na een korte corner in stelling werd gebracht door Ibrahim Afellay. De Nederlander tekende in de 31ste minuut zelf voor de 2-0, nadat hij de bal in de voeten gegleden kreeg van Atlético-verdediger Mario.

In de 38ste minuut kwam Atlético terug in de wedstrijd, nadat Mario Mandzukic raak kopte uit een voorzet van Cristian Ansaldi. Een gelijkspel zat er echter niet in voor de manschappen van de geschorste coach Diego Simeone, want Kostas Mitroglou maakte in de 73ste minuut het verschil weer twee doelpunten. De spits zette Miranda weg in een duel en trapte vervolgens binnen uit de draai. Antoine Griezmann bepaalde een klein kwartier later de eindscore op 3-2 namens Atlético.

Juventus wist voor eigen publiek pas in het laatste half uur afstand te nemen van debutant Malmö FF. Carlos Tevez opende na zestig minuten spelen de score na een prachtig hakje van ploeggenoot Kwadwo Asamoah. In blessuretijd legde de Argentijnse spits de eindscore vast op 2-0 met een rake vrije trap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen