Sneijder en co winnen uiterst moeizaam van Sivasspor

26 september 2014, 21:05
Foto: © ProShots

Galatasaray heeft vrijdagavond een zwaarbevochten overwinning geboekt in de Turkse Süper Lig. De formatie van trainer Cesare Prandelli won in de eigen Türk Telekom Arena met 2-1 van Sivasspor. Wesley Sneijder maakte de negentig minuten vol.

Een bliksemstart zorgde ervoor dat Galatasaray zich een slordig optreden kon veroorloven. Aurélien Chedjou knikte na een kleine twintig minuten spelen raak uit een corner en Burak Yilmaz verdubbelde tien minuten later de marge. Hij miste een strafschop, maar verzilverde de rebound wel. Cimbom kreeg het na de 2-0 steeds lastiger. Invaller Macauley Chrisantus maakte de wedstrijd in Istanbul spannender, door de aansluitingstreffer te maken. Ondanks meer balbezit en meer schoten wist Sivasspor echter geen punt uit het vuur te slepen.

Galatasaray bezet nu de vierde plaats, met zeven punten uit vier duels. De nodige clubs kunnen de grootmacht uit de Turkse hoofdstad echter nog passeren, omdat ze nog een wedstrijd tegoed hebben. Komende woensdag treedt Galatasaray in de Champions League aan tegen Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen