Oranje-fans vonden bankzitter Vermeer man of the match

14 oktober 2014, 11:39

De onthutsten zwakke prestaties van het Nederlands elftal doen veel stof opwaaien in onze voetbalnatie. De Oranje-fans worden allesbehalve vrolijk van het optreden van de ploeg van bondscoach Guus Hiddink. De Supportersclub Oranje kreeg een vrachtlading aan mails van teleurgestelde supporters, na het debacle in IJsland (2-0).

"Het waren er extreem veel", laat voorzitter Theo Pouw weten aan het ANP. "Er zaten zeker niet allemaal gezellige mails bij. De teleurstelling en boosheid is groot. Sommigen schreven ook dat Guus Hiddink weg moet, maar dat waren er niet veel", aldus de voorzitter van de supportersvereniging. De fans van Oranje reageerden ook ludiek op de nederlaag in IJsland. "We vragen de fans na alle duels altijd een enquête in te vullen met ook de man van de wedstrijd. Dat was gister bankzitter Kenneth Vermeer, dus dat zegt genoeg."

Pouw verwacht wel dat Oranje op de nodige steun kan blijven rekenen. "Als echte supporters steunen we de ploeg door dik en dun. Het legioen is altijd heel trouw, dus ik reken op een stampvolle Arena op 16 november. We hebben ook geen signalen gekregen dat fans zullen afhaken. Daar is Oranje te populair voor. Maar de fans hebben het wel zwaar te verduren. Oranje moet niet zo slecht blijven spelen, want dan houdt er een keer op."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen