Pellè lijkt zich op te kunnen maken voor Italië-debuut

12 oktober 2014, 14:22
Pellè lijkt zich op te kunnen maken voor Italië-debuut

Het heeft er flink de schijn van dat Graziano Pellè komende maandag zijn debuut in het nationale elftal van Italië zal maken. Italiaanse media weten dat de spits van Southampton, afgelopen zomer overgenomen van Feyenoord, tegen Malta in de basis zal starten. Dat zou ten koste gaan van Sassuolo-aanvaller Simone Zaza.

La Squadra Azzurra won afgelopen vrijdag met 2-1 van Azerbeidzjan, maar het spel hield te wensen over. Van de drie wedstrijden onder de nieuwe bondscoach Antonio Conte was het absoluut de minst goede. Beide vleugelverdedigers (Matteo Darmian en Mattia De Sciglio) lijken geslachtofferd te worden, Andrea Pirlo krijgt waarschijnlijk rust.

Pellè lijkt zodoende niet de enige te zijn die in de ploeg komt bij de Italianen. Ook Marco Verratti (Paris Saint Germain) en Antonio Candreva (SS Lazio) lijken hun opwachting te maken in de startformatie.

Vermoedelijke opstelling Italë tegen Malta

Buffon; Ranocchia, Bonucci, Chiellini; Candreva, Marchisio, Verratti, Florenzi, Pasqual; Immobile, Pellè

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen