Löw heeft Duitse keepersknoop nog niet doorgehakt

17 november 2014, 16:19   Bijgewerkt: 17 november 2014, 16:32
Foto: © ProShots

Het is nog niet duidelijk wie er komende dinsdag tegen Spanje het doel van de Duitse nationale ploeg zal verdedigen. Bondscoach Joachim Löw heeft nog niet besloten wie de geblesseerde Manuel Neuer zal vervangen onder de lat van Die Mannschaft.

Neuer moest het trainingskamp van Duitsland wegens een lichte knieblessure verlaten. Als alternatieve doelman heeft Löw de keuze tussen Roman Weidenfeller van Borussia Dortmund en Ron-Robert Zieler van Hannover 96. Het is een optie dat beide keepers allebei één helft zullen keepen.

Kevin Volland, aanvaller van 1899 Hoffenheim, zal in ieder geval spelen. Dat geldt ook voor verdediger Antonio Rüdiger (VfB Stuttgart), die de geblesseerde Jérôme Boateng vervangt. Het is nog onduidelijk of Sami Khedria en Shkodran Mustafi zullen opdraven, omdat het tweetal met kleine pijntjes kampt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen