Van Gaal wil buitenshuis beter presteren met United

31 december 2015, 11:55

Louis van Gaal hoopt dat Manchester United zich in het nieuwe jaar zal verbeteren in uitwedstrijden. De Nederlandse manager wil dominant voetbal zien, ook als zijn ploeg niet op het eigen Old Trafford speelt. Om te beginnen bij Stoke City, wat op nieuwjaarsdag de tegenstander is van de Mancunians.

Man United is sinds begin november al ongeslagen in de Premier League, maar presteert buitenshuis nog niet optimaal. Er werden slechts elf punten verzameld in de negen uitwedstrijden die tot dusver gespeeld werden. Dat is een gegeven waar Van Gaal niet blij mee is. De uitwedstrijd tegen Stoke is een mooie test om te laten zien dat United ook in uitduels kan domineren. "Ik zeg elke week dat we beter worden en willen dat tegen Stoke laten zien", aldus de Nederlandse coach.

Het contract tussen thuis- en uitwedstrijden is schrijnend. "We hebben thuis alles gewonnen, op de wedstrijd tegen Swansea na. Uit hebben we alleen bij Arsenal en Southampton gewonnen. Tegen Southampton hadden we ook nog eens geluk. We moeten dominanter spelen als we op bezoek zijn bij een andere ploeg", aldus Van Gaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen