Sinkgraven: "Ik ben klaar voor Ajax en ik pas bij Ajax"

31 januari 2015, 15:54

Daley Sinkgraven is blij dat hij zich na een maandenlange flirt nu eindelijk speler van Ajax mag noemen. De middenvelder, die overkomt van sc Heerenveen, tekende vandaag (zaterdag) een contract van 4,5 seizoen en kan niet wachten om bij zijn nieuwe club aan de slag te gaan.

Op de website van de Amsterdammers legt hij uit wat hem een echte Ajacied maakt. "Ik heb lef en probeer altijd de voetballende manier te vinden. Ja, ik pas goed bij Ajax", aldus de negentienjarige middenvelder, die nog maar één seizoen Eredivisie in de benen heeft. "Vorig jaar speelde ik nog in de A1 van Heerenveen, maakte ik in januari 2014 mijn debuut in de Eredivisie en nu ben ik hier bij Ajax. Zo snel kan het dus gaan, maar ik ben klaar voor Ajax en ik pas bij Ajax."

Afgelopen week voerde de spelmaker in de ArenA een gesprek met Marc Overmars, Edwin van der Sar en Frank de Boer. "Het was een heel goed gesprek", blikt hij terug. "Ik ga mij niet op één plek richten bij Ajax. Maar ik wil wel op het middenveld spelen. Daar heb ik het meeste gespeeld, al stond ik het eerste jaar in de A1 linksbuiten en toen ik bij de selectie kwam ook. Maar ik heb, denk ik, te weinig power voor een echte linksbuiten. Ik heb een goed inzicht op het middenveld te kunnen staan."

Maandag zal Sinkgraven medisch gekeurd worden.

Bron foto: website Ajax

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen