Torres start in basis in kraker tegen Real Madrid

7 januari 2015, 10:08

Vanavond (woensdag) staat er een heerlijk potje op het menu in het toernooi om de Copa del Rey: Atlético Madrid ontmoet stadsgenoot Real Madrid in het Estadio Vicente Calderón. Voor de confrontatie met de aartsrivaal heeft coach Diego Simeone een verrassing in petto. Fernando Torres, wens terugkeer afgelopen week uitgebreid gevierd werd door de Atlético-fans, zal in de basis starten.

Nadat Torres in 2007 vertrok bij Atlético, maakte hij furore bij Liverpool. Hij werd vervolgens voor een miljoenenbedrag gekocht door Chelsea, maar kon daar allesbehalve imponeren. Na een aantal jaren op Stamford Bridge geworsteld te hebben met zijn vorm, werd hij op huurbasis door AC Milan gehaald. Hier wilde het ook niet vlotten, waardoor een terugkeer naar zijn Madrileense liefde uitkomst zou bieden. Vanavond komt de verloren zoon dus voor het eerst in actie, sinds zijn rentree.

"Torres is hier pas net, maar heeft volop getraind bij Milan. Daar heeft hij ook al tien competitiewedstrijden gespeeld. Hij heeft hier ook al een paar dagen met ons gewerkt en zal woensdag aan de aftrap staan", bevestigde Simeone op zijn perspraatje in aanloop naar de kraker tegen Real. De coach denkt dat de spits er wel klaar voor is. "Als ik het gevoel zou hebben dat hij nog niet sterk genoeg is, dan had ik hem niet opgesteld."

Er kwamen afgelopen zondag maar liefst 45.000 fans op de officiële presentatie van Torres in de thuishaven van Atlético af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen