Redknapp: "Europese topclubs volgen Koeman"

Ger
16 maart 2015, 11:04

Jamie Redknapp heeft zich lovend uitgelaten over manager Ronald Koeman van Southampton. De voormalig middenvelder van Liverpool, die zeventien keer voor de nationale ploeg van Engeland uitkwam, geniet van het voetbal van The Saints. Southampton hield zondag een punt over aan het uitduel met koploper Chelsea (1-1).

De ploeg van Koeman staat momenteel zesde in de Premier League. Southampton is zodoende volop in de race om Europees voetbal en wellicht wacht aan het einde van het seizoen zelfs een Champions League-ticket. Daarvoor moet de ploeg bij de eerste vier eindigen. "Dit is een goed seizoen voor Southampton, wat er de komende weken nog gaat gebeuren", aldus Redknapp in zijn column in The Daily Mail. "Het transferbeleid is uitstekend en de club geeft jeugdspelers graag de kans."

"Een deel van de Europese topclubs zal Koeman volgen, want hij heeft het fantastisch gedaan met een ploeg die voor het seizoen door velen als een degradatiekandidaat werd beschouwd", weet Redknapp, die zelf zijn loopbaan als profvoetballer afsloot bij Southampton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen