Duits moest 'echt even nadenken', maar blijft Eagles trouw

14 juni 2015, 19:24

Ondanks de degradatie naar de Jupiler League heeft Sander Duits ervoor gekozen om Go Ahead Eagles trouw te blijven. De 31-jarige middenvelder heeft de Deventerse club laten weten dat hij in de Adelaarshorst zal blijven. Dit moest hij voor 15 juni aangeven bij de clubleiding.

Duits heeft de keuze na een 'heel eerlijk en open' gesprek met trainer Dennis Demmers gemaakt. "Ik heb er heel veel zin in", stelt de routinier op de clubwebsite. In 2014 degadeerde hij met RKC Waalwijk, een jaar later dus met de Eagles. "Ik moest echt even nadenken: wil ik nog wel door? Maar op vakantie in Curaçao ben ik flink bijgekomen en ben er inmiddels, zeker ook na veel adviezen van andere mensen, volledig van overtuigd dat ik nog wel een jaartje of drie betaald voetbal wil spelen."

"Ik heb er echt weer zin in", gaat Duits verder. "Het lijkt me ook wel eens leuk een seizoen te hebben waarin we veel winnen. Dat zal het plezier zeker terug brengen. En met Go Ahead weet ik dat we veel gaan winnen en om de titel mee kunnen doen. Ik lees nu dat er al bijna 5500 seizoenkaarten zijn verkocht, dat is toch geweldig? Ik denk dat we in de Adelaarshorst nog steeds iedere wedstrijd het gevoel zullen hebben in de Eredivisie te spelen. Daarom zeg ik: laten we lekker voor de titel gaan strijden, daar wil ik graag bij zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen