AZ start met aanwinsten Janssen en Van der Linden

Ger
30 juli 2015, 19:06
AZ start met aanwinsten Janssen en Van der Linden

Trainer John van den Brom heeft twee aanwinsten opgenomen in de basiself van AZ voor de thuiswedstrijd tegen Istanbul Basaksehir. Spits Vincent Janssen en verdediger Jop van der Linden maken hun opwachting in de derde voorronde van de Europa League.

Bij de thuisploeg staat Sergio Rochet onder de lat. De Uruguayaan krijgt de voorkeur boven Gino Coutinho, die in Alkmaar op de bank zit. Bij de Turken is de geroutineerde Semih Sentürk niet naar Nederland afgereisd. Emre Belözoglu, oud-speler van onder meer Galatasaray, Internazionale, Fenerbahçe en Atlético Madrid, begint als reserve aan het duel.

AZ begint aan de vijftiende Europese campagne in de clubhistorie. De wedstrijd in het AFAS Stadion gaat om 19.30 uur van start. De return is over een week.

Opstellingen

AZ: Rochet; Johansson, Gouweleeuw, Van der Linden, Haps; Van Overeem, Henriksen, Ortiz, Haye, Dos Santos; Janssen

Istanbul Basaksehir: Volkan; Ugur, Gençer, Yalçin, Ferhat; Mahmut, Badji, Mossoro, Visça, Doka; Cikalleshi

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen