Shaktar dankt Alex Teixeira in seizoensouverture

19 juli 2015, 18:21
Shaktar dankt Alex Teixeira in seizoensouverture

Shaktar Donetsk is het seizoen 2015/2016 in de competitie van Oekraïne goed begonnen. Op de eerste speeldag won de vice-kampioen van de afgelopen jaargang met 2-0 van FC Oleksandria, dat vorig seizoen kampioen van de tweede divisie werd. Beide goals werden gemaakt door aanvaller Alex Teixeira.

Teixeira opende de score halverwege de eerste helft, op aangeven van routinier Darijo Srna, en prikte diep in de tweede helft zijn tweede doelpunt van de middag binnen. De Braziliaan trok zo de lijn van vorig seizoen door, want in het seizoen 2014/2015 was hij met zeventien goals topscorer van de competitie.

Na vijf landstitels op rij moest Shaktar het kampioenschap afgelopen seizoen aan Dinamo Kiev laten. Het moet hierdoor de CL-voorrondes spelen, de eerste tegenstander daarin is het Turkse Fenerbahçe.

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen