Trefzekere Vriends: "Niet onder indruk van de tegenstander"

2 juli 2015, 22:38
Trefzekere Vriends:

Go Ahead Eagles mag nog altijd hopen op deelname aan het hoofdtoernooi van de Europa League. De gedegradeerde club speelde vanavond (donderdag) met 1-1 gelijk tegen Ferencváros. Namens de thuisclub scoorde aanvoerder Bart Vriends en hij denkt dat zijn team een goede kans maakt op de volgende ronde.

De ploeg kreeg al na drie minuten een tegentreffer, maar rechtte daarna de rug. Vriends kopte de Eagles kort voor rust op 1-1, waardoor de club nog mag hopen op de volgende ronde. "Ik denk dat we volgende week in Boedapest een kans maken'', zei Vriends na afloop tegen FOX Sports. "Ik ben niet zo onder de indruk van de tegenstander. De tweede helft hebben wij zelfs laten zien dat we sterker aan de bal zijn. We hebben bovendien bijna niets weggeven. Dit was een echte teamprestatie. Laat die wedstrijd maar komen."

Vriends scoorde de enige GAE-treffer en gaat daardoor de geschiedenisboeken in als eerste doelpuntenmaker voor de club in Europa. "Bijzonder. Ik ben er heel blij mee, hij viel precies op mijn hoofd. Ik had ook wat goed te maken'", doelde hij op zijn fout bij de 0-1.

Volgende week donderdag staat de return in Boedapest op de rol. Dat duel wordt afgewerkt in een leeg stadion.

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen