Vitesse en Twente zegevieren, ADO Den Haag onderuit

22 juli 2015, 21:03
Vitesse en Twente zegevieren, ADO Den Haag onderuit

Vitesse heeft ook de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in een overwinning omgezet. De Arnhemmers wonnen woensdagavond met 3-2 van Asteras Tripolis. Isaiah Brown en Milot Rashica (tweemaal) verzorgden de treffers tegen de Grieken. Vitesse gaat zich nu focussen op de Europese ontmoeting met het Southampton van manager Ronald Koeman (volgende week donderdag).

Ook FC Twente wist te winnen. De Tukkers legden het Turkse Sivasspor over de knie. Hakim Ziyech schoot de Enschedese ploeg vlak voor rust op voorsprong vanaf de strafschopstip, Younes Mokthar bepaalde de eindstand op 2-0. De in opspraak geraakte Kyle Ebecilio deed in de tweede helft mee en liep tegen een gele kaart aan.

ADO Den Haag verloor met 0-2 van het Turkse Genclerbirligi. Aanwinst Ruben Schaken deed nog niet mee.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen