Achilles tweede: "Leven ontzettend boven onze stand"

29 augustus 2015, 14:29

Als Achilles '29 zondagmiddag van Go Ahead Eagles wint, staat het na vijf speelronden gedeeld eerste in de Jupiler League. De club uit Groesbeek staat momenteel tweede, na een prima start van het nieuwe seizoen en het geniet met volle teugen van de hoge klassering.

De ploeg won drie van de eerste vier wedstrijden en speelde één keer gelijk. Daarmee houdt het voorlopig grote clubs als NAC Breda, VVV Venlo en Go Ahead Eagles achter zich. "Het is wel uniek wat we op dit moment bij onze club meemaken", beseft spits Freek Thoone. Hij verwacht niet dat Achilles de hoge notering vast gaat houden. "Daar moeten we niet teveel over nadenken. We leven nu natuurlijk ontzettend boven onze stand. Als we op het einde 14e of 15e worden met wat meer punten dan vorig jaar, mogen we heel tevreden zijn", zegt hij tegen Omroep Gelderland. 

Zondag stapt Achilles in de bus naar Deventer voor het uitduel met Go Ahead, dat zes punten heeft. "Dat is een van de twee titelkandidaten", verwacht Thoone. "Ik denk dat NAC en Go Ahead de beste ploegen in de Jupiler League zijn. Zeker een lastige tegenstander dus, maar we hebben eerder al bewezen dat we echt niet kansloos zijn tegen dat soort teams."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen