Zenden: "Kloof tussen Chelsea en rest kleiner geworden"

Ger
8 augustus 2015, 11:20

Chelsea ging afgelopen seizoen van start tot finish aan de leiding in de Premier League. Boudewijn Zenden verwacht dat deze voetbaljaargang spannender zal verlopen. Volgens de oud-speler van onder meer Chelsea en en Liverpool zijn de verschillen tussen de Engelse topclubs afgenomen.

"Ik denk dat de kloof tussen Chelsea en de rest wel wat kleiner zal zijn geworden. Manchester United heeft heel wat aankopen gedaan en trainer Louis van Gaal begint aan zijn tweede seizoen. Hij zal nog meer zijn stempel op de groep kunnen drukken", aldus Zenden tegen Sporza. "Hij heeft al aangegeven dat hij niet geeft om naam, faam en prijskaartjes. Als iemand als Memphis Depay niet presteert, zal hij niet spelen."

"Manchester City verlengde het contract van trainer Manuel Pellegrini. Dat geeft aan dat er rust is. Vorig seizoen werd er na een mindere periode stevig aan zijn stoelpoten gezaagd. Bij City hebben ze zelf aangegeven dat ze zeker zijn dat ze kampioen worden. Het zelfvertrouwen is daar dus groot", zegt Zenden.

"In de voorbereiding heeft Arsenal Chelsea geklopt in de Community Shield. Wie weet kan de ploeg van Arsene Wenger weer een rol van betekenis spelen. Arsenal deed maar één transfer, maar het elftal is perfect ingespeeld. Dat moet een voordeel zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen