Lof voor Karsdorp: "Hij ontwikkelt zich fantastisch"

21 september 2015, 21:57

Het spel van Feyenoord houdt dit seizoen nog niet over, de ploeg weet ondanks de nodige aankopen nog niet te imponeren in de Eredivisie. Opvallend genoeg is Rick Karsdorp één van de uitblinkers in de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. De rechtsachter is één van de betere Feyenoorders in dit seizoen, zo ziet ook John de Wolf.

Zondag tegen Roda JC (1-1) was de rechtsback met een assist op Michiel Kramer ook aanvallend belangrijk voor de Rotterdammers. De Wolf is zeer te spreken over het spel van de voormalig middenvelder. "Dat is een jongen naar mijn hart, die de mouwen opstroopt en negentig minuten lang gaat. Hij ontwikkelt zich fantastisch", toont De Wolf zich lovend tegen Feyenoord TV. Vooral de snelheid van Karsdorp is volgens hem een wapen voor de ploeg. "Samen met Sven van Beek is hij één van de snelste verdedigers van Nederland. Dan kan je achterin ook risico nemen."

Over het optreden van Kenneth Vermeer in Kerkrade is de voormalig verdediger een stuk minder te spreken. De keeper ging niet vrijuit bij de geweldige treffer van Hicham Faik. "Natuurlijk ben ik zelf geen keeper. Ik wil Vermeer ook niet aanvallen, maar volgens mij mag die vrije trap er niet in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen