Worm duikt op in Eerste Klasse: "Dat is natuurlijk wel apart"

9 september 2015, 22:12

Rutger Worm droeg jarenlang het shirt van NEC en ging diverse buitenlandse avonturen aan, voor hij vorig seizoen neerstreek bij Jupiler League-club Achilles '29. Inmiddels is de aanvaller beland bij DFS uit Opheusden, dat actief is in de Eerste Klasse. Dat hij nu dus geen betaald voetballer meer is, baart hem geen zorgen.

Worm kreeg diverse aanbiedingen uit het buitenland, maar het goede gevoel ontbrak bij hem. "Het is natuurlijk wel apart dat ik nu in de Eerste Klasse speel, maar dat is voetbal en zo gaat het", zegt hij nuchter tegen Omroep Gelderland. "Ik heb natuurlijk ook een geschiedenis met mijn knie. DFS wil terug naar de hoofdklasse en het feit dat François Gesthuizen trainer is speelt ook mee", aldus Worm, die bij Achilles ook al samenwerkte met Gesthuizen.

De 29-jarige aanvaller verkoos DFS boven een nieuw buitenlands avontuur. "Ik kon in principe nog wel naar wat buitenlandse clubs. Dan moet je denken aan de tweede divisie in Turkije of in Bulgarije en Hongarije de eerste divisie. Maar toch clubs waarvan je denkt: daar moet ik nog even over nadenken. Of ik daar heel veel trek in had dat vroeg ik mezelf ook soms af. Dus nu DFS een jaartje en dan zien we wel waar het schip strandt", besluit Worm, die zich tevens wil storten op zijn trainersloopbaan.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen