Ook Southampton houdt Klopp van eerste zege af

Jw
25 oktober 2015, 19:21   Bijgewerkt: 25 oktober 2015, 20:31

Liverpool wacht na drie wedstrijden nog altijd op de eerste overwinning onder leiding van Jürgen Klopp. Zondag leek de Duitse trainer zijn eerste overwinning in de Premier League te kunnen vieren, maar Sadio Mané redde drie minuten voor tijd een punt voor Southampton. Daardoor werd Christian Benteke niet de matchwinner.

Southampton verscheen met de drie Nederlanders Maarten Stekelenburg, Jordy Clasie en Virgil van Dijk aan de aftrap. The Saints en Liverpool ontliepen elkaar op de ranglijst al niets en waren ook zondag op Anfield Road uitstekend aan elkaar gewaagd.

Liverpool kwam energiek voor de dag, maar het werd alleen gevaarlijk via linksback Alberto Moreno. Toch leken The Reds er met de overwinning vandoor te gaan. Benteke was direct na de rust ingevallen en brak in de 77ste minuut de ban. De Belg kopte op aangeven van Jamers Milner raak.

Stekelenburg zag dat zijn collega Mignolet uiteindelijk toch niet zijn doel schoon hield. Mané frommelde na een klutssituatie de bal over de doellijn, waardoor Klopp in zijn eerste wedstrijd op Anfield Road de fans geen overwinning bezorgde. Mané kreeg diep in blessuretijd nog een domme rode kaart, waardoor Southampton-traienr Ronald Koeman in de eerstvolgende wedstrijd tegen AFC Bournemouth moet missen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen