Schöne: "Ik heb respect voor Vitesse, dat mag best"

24 oktober 2015, 12:26

Ondanks dat er afgelopen zomer de nodige mutaties plaatsvonden, draait het momenteel weer als een tierelier bij Vitesse. Peter Bosz heeft wederom een goed elftal gemaakt van de spelers van de Arnhemse club. Ajax-aanvaller Lasse Schöne, die zondagmiddag met Ajax op bezoek gaat in Arnhem, heeft respect voor de prestaties van Vitesse.

Die ploeg staat vijfde in de Eredivisie en verpletterde PEC Zwolle vorige week met 1-5. "De laatste jaren staan er steeds weer onbekende spelers die indruk maken", ziet Schöne. "Peter Bosz heeft het al heel snel op de rails gekregen en dat is knap", looft de Deen de tegenstander in gesprek met het AD.

"Ze doen het goed. Daar heb ik respect voor, dat mag best. We gaan niet zomaar drie punten ophalen, maar dat willen we na de nederlaag in Istanboel wel heel graag. Van tegenstanders vrezen houd ik niet. We moeten onszelf ook niet te veel laten aanpraten. Het verlies tegen Fenerbahçe was zuur, maar niet dramatisch. En in de competitie doen we het toch ook wel aardig?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen