Vertrekkende aanvoerder helpt koploper WKE aan zege

15 november 2015, 16:37
Vertrekkende aanvoerder helpt koploper WKE aan zege

In de Topklasse zondag blijft WKE uitstekend presteren. De ploeg uit Drenthe boekte voor eigen publiek een prima zege op HSC'21. Het werd 2-0, onder meer door één doelpunt van aanvoerder Anton Jongsma. Hij maakte onlangs bekend de club om privéredenen in de winterstop te verlaten.

Jongsma opende tegen HSC '21 de score, teamgenoot Henk Bakker besliste het duel in de slotfase. Door de overwinning behoudt WKE zijn comfortabele voorsprong van zes punten op De Treffers en VVSB, de eerste achtervolgers. De Treffers won met 4-3 van JVC Cuijk, VVSB versloeg SWZ Boso Sneek (2-1).

FC Lienden, de kampioen van vorig seizoen, was voor eigen publiek te sterk voor AFC. De ploeg uit de Betuwe kwam op een 3-0 voorsprong, in de tweede helft scoorden de bezoekers uit Amsterdam twee keer.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen