Cocu wil 'topjaar 2015' bevestigen met zege in slotduel

Ger
18 december 2015, 14:09

PSV sluit de eerste seizoenshelft zaterdagavond af met een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De Eindhovenaren ontsnapten woensdag nog aan uitschakeling in de KNVB Beker. Pas vlak voor tijd besliste PSV het uitduel met Heracles Almelo (2-3). Volgens trainer Phillip Cocu hebben zijn spelers de batterijen weer voldoende opgeladen.

"De wedstrijd van woensdag heeft veel kracht gekost, dus we hebben het de afgelopen dagen wat rustiger aan gedaan. We hebben wat korter getraind om alle energie in morgen te kunnen steken, maar zijn hersteld", aldus Cocu op de clubwebsite. De oud-international, die zich met PSV verzekerde van overwintering in de Champions League, wil het kalenderjaar in stijl afsluiten. "Als wij morgen thuis winnen van Zwolle dan bevestigen we een topjaar 2015."

"Ik vind dat we dat jaar winnend moeten afsluiten om dat goede gevoel ook te behouden, maar Zwolle is een goede ploeg. Zij spelen heel compact, laten de tegenstander het spel maken en zijn levensgevaarlijk in de counter. Dat vraagt veel scherpte van ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen