Willems maakt rentree: "Ben blij om terug te zijn"

19 januari 2016, 09:36

Jetro Willems heeft zijn eerste minuten van het seizoen gemaakt. De vleugelverdediger kwam in actie voor Jong PSV tegen MVV Maastricht na een langdurige knieblessure. "Ik ben blij om terug te zijn."

"De afgelopen maanden heb ik veel geduld moeten hebben, het is lang geleden", aldus Willems tegenover Voetbal International na afloop van de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen MVV. Willems begon zelfs in de basis en speelde een uur.

Door zijn blessure is de verdediger naar eigen zeggen aardig op de proef gesteld. "Ik zeg altijd: als je geduld hebt komt alles goed. Ik ben blij om terug te zijn. Wedstrijden spelen is natuurlijk iets anders dan trainen. Het belangrijkste vandaag was dan ook om fit uit deze wedstrijd te komen. Wat dat betreft ging het goed."

Willems durfde nog niet te zeggen wanneer hij klaar is voor een rentree in de hoofdmacht van PSV. "Hopelijk zo snel mogelijk. Zondag tegen FC Twente? Zo ver wil ik nog niet kijken. We moeten afwachten hoe ik van vandaag herstel. Het zit allemaal goed. Ik heb vertrouwen in mezelf, dit moet ik nu uitbouwen naar grotere wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen