Weer Milan-gerucht over El Ghazi in Italiaanse media

9 februari 2016, 13:04

AC Milan heeft de komst van Anwar El Ghazi absoluut nog niet uit het hoofd gezet, als we Italiaanse media moeten geloven. Hoewel de berichtgeving waarschijnlijk met een korreltje zout genomen kan worden, meldt Tuttosport dat de Milanese topclub met Ajax in gesprek is over de 20-jarige vleugelaanvaller uit Barendrecht.

El Ghazi werd in de winterse transferperiode al gelinkt aan Milan, maar echt concreet werd de interesse niet. Nu wordt er gezegd dat er afgelopen zondag een Milanese delegatie op de tribune van de ArenA zat voor de Oranje-international. Aangenomen wordt dat er komende zomer gesteggeld zal worden over een transfersom. Naar verluidt wil Ajax minimaal 10 miljoen euro vangen voor El Ghazi. Tuttosport claimt dat de speler zelf al akkoord is met Milan over een vijfjarig contract, met een jaarsalaris van 2 miljoen euro.

Naast El Ghazi wordt Milan in verband gebracht met Emanuel Mammana, een verdediger van River Plate. De Italianen zoeken een defensief maatje voor Alessio Romagnoli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen