Kraker tussen PSV en Ajax: voorschot op landstitel lonkt

Ger
20 maart 2016, 11:11

Met de confrontatie tussen PSV en Ajax krijgt de 28ste speelronde van de Eredivisie een slotstuk om naar uit te kijken. De koploper uit Eindhoven heeft op dit moment één punt voorsprong op de Amsterdamse rivaal. Welke club zet in het Philips Stadion een grote stap richting een nieuw kampioenschap?

"Als we winnen en een wat ruimere voorsprong hebben, ziet het er goed uit. Maar hierna moeten er gewoon nog zes wedstrijden worden gespeeld", wilde Cocu vrijdag op zijn wekelijkse perspraatje niet spreken over een cruciaal duel in de titelstrijd. "Meestal zijn dit wedstrijden die op en neer gaan. Duels waarin beide ploegen bepaalde fases van wedstrijden naar zich toetrekken. Bij PSV - Ajax maken details meestal het verschil." Cocu heeft niet te maken gekregen met nieuwe personele problemen bij PSV. Zijn selectie is zonder kleerscheuren uit de slijtageslag in Madrid gekomen.

PSV is al 21 competitieduels ongeslagen, maar heeft het de afgelopen jaren ook vaak lastig tegen Ajax. De Brabanders wonnen slechts éen van de vijf laatste thuiswedstrijden tegen de hoofdstedelingen in de Eredivisie. De kraker tussen PSV en Ajax begint om 16.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen