WKE maakt seizoen niet af; leegloop start direct

2 maart 2016, 19:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

WKE heeft bot gevangen bij de curator en het bestuur van de club. De ploeg uit Emmen, wiens hoger beroep ingetrokken werd met een faillissement als gevolg, zal het seizoen niet afmaken. Het is per direct voorbij voor de nummer vier van de topklasse zondag.

RTV Drenthe meldt dat de curator en het bestuur dit besluit hebben gemaakt, omdat uitvoetballen financieel gezien niet haalbaar is. In tegenstelling tot het eerste elftal maken de jeugdelftallen en de overige seniorenteams de jaargang wel af. Het wegvallen van WKE in de topklasse zondag betekent slecht nieuws voor AFC en Sneek Zwart Wit.

Door het nieuws is de leegloop bij WKE begonnen. De spelers hebben tot vrijdag de tijd om overschrijving naar een andere club aan te vragen. Kevin Görtz (HHC Hardenberg), Erik Eleveld (ACV), Raymond Beukeveld en Nick de Graaf (beiden SVWZ) hebben dat reeds gedaan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen