'De Leeuw ondertekent contract bij Amerikaanse club'

15 mei 2016, 18:44
Foto: © ProShots

Het is een kwestie van dagen voordat naar buiten komt dat Michael de Leeuw vertrekt bij FC Groningen. De aanvallende middenvelder staat op het punt een contract te tekenen bij Chicago Fire.

De Leeuw werd al enige tijd in verband gebracht met de club uit de Verenigde Staten. Volgens RTV Noord heeft de speler inmiddels een akkoord bereikt met de formatie. De Leeuw was bij FC Groningen in het bezit van een aflopend contract. Naar verluidt zet hij zijn handtekening onder een driejarig contract bij de club die uitkomt in de Major League Soccer.

De Leeuw komt bij Chicago Fire voormalig teamgenoot Johan Kappelhof tegen. De Leeuw wacht nog wel een medische keuring in Amerika. De middenvelder bevestigde eerder al in onderhandeling te zijn met de club, die afgelopen winterstop eveneens interesse had.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen