Dijkhuizen: "Het team gaat soms alle kanten op"

22 mei 2016, 20:36
Dijkhuizen:

Marinus Dijkhuizen toonde zich zondagavond een waardig verliezer. De hoofdtrainer van NAC Breda erkende zijn meerdere in Willem II na een 3-1 nederlaag. NAC speelt daardoor nog een seizoen in de Jupiler League.

In de slotfase zorgde Kevin Brands nog bijna voor het doelpunt waarmee NAC gepromoveerd zou zijn. "Dat is topsport en het mooie van dit soort finales. Je kunt winnen en verliezen", vertelt Dijkhuizen na afloop van de wedstrijd aan FOX Sports. "Het had zomaar gekund. Willem II is een heel goede ploeg en dat was bij vlagen ook terug te zien."

Net zoals het hele seizoen was NAC tegen Willem II wisselvallig. "Het team gaat soms alle kanten op. Soms heel goed, soms heel matig. Maar we hebben er alles aan gedaan. Het is dus wel met een opgeheven hoofd moet ik zeggen."

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen