Excelsior neemt Fortes (27) over van Dordrecht

Jw
19 mei 2016, 19:54
Excelsior neemt Fortes (27) over van Dordrecht

Excelsior heeft een nieuwe speler vastgelegd voor komend seizoen. Jeffry Fortes komt over van FC Dordrecht en tekent bij de Eredivisionist een contract voor twee seizoenen, zo meldt de koper zelf op de website.

"Buiten het feit dat Excelsior mij als eerste heeft benaderd, had ik meteen een goed gevoel na het eerste gesprek", zegt de 27-jarige middenvelder. "Ik ben een gevoelsmens en daarom was het gevoel dat ik aan dat gesprek overhield voor mij belangrijk. Qua ontwikkeling is Excelsior een club die goed bij me past. Het beleid is heel toekomstgericht. Ik had ook wat andere aanbiedingen, heb echter niet voor het geld gekozen, maar echt voor mijn sportieve toekomst. Ik denk dat Excelsior voor mij de beste keuze is."

Fortes speelde al een keer in de Eredivisie, met Dordrecht in het seizoen 2014/15, maar is uit op revanche. "Dat seizoen werd niet helemaal wat we ervan hoopten, al wisten we vooraf dat het lastig zou worden. Na dat jaar besefte ik wel dat ik het persoonlijk best goed gedaan had. Terugkeren in de Jupiler League met een geheel nieuwe ploeg was lastig, maar ook een uitdaging. Ik ben nu blij dat ik komend seizoen met Excelsior weer in de Eredivisie mag uitkomen.''

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen