NAC kan in return wel beschikken over Ünal

18 mei 2016, 21:13
NAC kan in return wel beschikken over Ünal

NAC Breda kan zondag tegen Willem II in de return van de finale van de play-offs om promotie/degradatie toch beschikken over Enes Ünal. De Brabantse club meldt woensdag via de officiële kanalen dat het in beroep gaat tegen de schorsing van de Turkse spits.

Ünal, gehuurd van Manchester City, kreeg maandag tegen FC Eindhoven een rode kaart en werd om die reden voor drie wedstrijden (waarvan één voorwaardelijk) geschorst. Omdat NAC in beroep is gegaan tegen de straf en de zaak niet voor zondag wordt behandeld kan Unal in actie komen in de tweede ontmoeting met Willem II. De eerste wedstrijd mist hij wegens een automatische schorsing.

NAC speelt donderdag thuis tegen Willem II, de return is zondag in Tilburg.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen