Ten Rouwelaar: "We hebben het ook niet verdiend"

22 mei 2016, 20:18
Foto: © ProShots

Jelle ten Rouwelaar had gehoopt met promotie afscheid te nemen van NAC Breda. De doelman stopt na dit seizoen als professioneel voetballer, maar wist zondag tegen Willem II een 3-1 nederlaag niet te voorkomen.

Over twee duels waren de Tilburgers te sterk voor NAC, dat daardoor nog een seizoen uitkomt in de Jupiler league. "Ik ben realistisch, we hebben het vandaag ook niet verdiend", tekent BN/De Stem op uit de mond van de doelverdediger.

"Als je zo terugkijkt, dan realiseer je dat we heel dichtbij waren. De teleurstelling is dan ook heel groot." Ten Rouwelaar keepte in 1998 zijn eerste duel in het betaalde voetbal en kwam via FC Emmen, PSV, FC Twente, FC Groningen en PEC Zwolle in 2007 bij NAC Breda terecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen