Terry spreekt voorkeur uit voor langer verblijf bij Chelsea

15 mei 2016, 19:11
Terry spreekt voorkeur uit voor langer verblijf bij Chelsea

John Terry wil het liefste bij Chelsea blijven. Dat liet de centrale verdediger zondag weten na de 1-1 tegen koploper Leicester City. Na afloop van het laatste competitieduel sprak de aanvoerder het publiek op Stamford Bridge toe.

"Ik wil allereerst Leicester City en hun manager Claudio Ranieri feliciteren met het kampioenschap. Ik ben blij dat Leicester de titel gepakt heeft en niet Tottenham Hotspur. Het was voor ons een moeilijk seizoen, maar de fans zijn achter ons blijven staan." Chelsea eindigde op een tiende plek in Engeland.

"Op persoonlijk vlak was het erg zwaar voor mij, enorm emotioneel. Iedereen wil hetzelfde. Ik wil bij deze club blijven", sprak de Engelsman emotioneel. "Dat weet de club en dat weten de fans. Ik wil afsluiten met het bedanken van Guus Hiddink. Hij is een fantastische man."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen