Utrecht zonder Ramselaar, Heracles met dezelfde elf

Ger
22 mei 2016, 13:37
Foto: © ProShots

Trainer Erik ten Hag heeft de opstelling van FC Utrecht op drie plekken aangepast. Ten opzichte van het eerste duel met Heracles Almelo zijn Andreas Ludwig, Willem Janssen en Patrick Joosten nieuw in de basis. Christian Kum, Bart Ramselaar en Rubio Rubin zitten niet meer bij de eerste elf.

Bij Heracles heeft coach John Stegeman geen verrassingen in petto. De bezoekers uit Almelo beginnen met dezelfde basis als in de thuiswedstrijd. Dat duel in de finale van de play-offs eindigde afgelopen donderdag in een 1-1 gelijkspel.

De winnaar van het tweeluik speelt komend seizoen in de voorrondes van de Europa League. Het is echter onzeker of Utrecht wel mag deelnemen aan het tweede Europese toernooi. De Domstedelingen ontvangen mogelijk geen Europese licentie.

Opstellingen

FC Utrecht: Bednarek, Troupée, Van der Maarel, Leeuwin, Strieder, Janssen, Barazite, Ludwig, Haller, Amrabat, Joosten

Heracles Almelo: Castro, Droste, Te Wierik, Zomer, Gosens, Bel Hassani, Bruns, Pelupessy, Darri, Weghorst, Navratil

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen