Dag 9 van het EK: Löw wil meer actie en het 'Vardy-regime'

Jw
18 juni 2016, 22:01
Foto: © ProShots

Op de negende dag van het Europees kampioenschap in Frankrijk ging het nog over het gedrag van de Kroatische hooligans van vrijdag in de ontmoeting met Tsjechië. Ierse fans maken dit toernooi juist reclame voor hun land, terwijl Canadese analisten een ode brachten aan de Hongaarse joggingbroekkeeper. Verder liet Joachim Löw zich uit over de nieuwe EK-opzet en wat is toch het geheim van Jamie Vardy?

Löw vindt groepsfase niets meer aan

[img,98615,left,]Hollandse supporters zijn één van de meest geliefde supportersgroepen op eindtoernooien, maar de Ieren hebben die rol vooralsnog uitstekend overgenomen bij afwezigheid van ons land. Marseille had de Engelsen en Russen ongetwijfeld graag ingeruild voor een massale groep Ieren, die Bordeaux op een positieve manier op zijn kop zetten. De Ieren zingen uit volle borst allerlei creatieve liederen, ruimen hun eigen rotzooi op, laten alles heel en zetten potjes voetbal op met de tegenstanders. Hoewel het Ierse nationale team niet overloopt van kwaliteit, is het geweldig dat de Ieren er bij zijn op het EK.

Het sportregime van Vardy

Kroatische voetbalbond wijst naar overheid

vuurwerk

vuurwerk

Canadese ode aan joggingbroekkeeper

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen