Engeland met zes andere spelers tegen Slowakije

Jw
20 juni 2016, 20:27
Foto: © ProShots

De Engelse bondscoach Roy Hodgson heeft zijn basiselftal overhoop gegooid. Liefst zes andere spelers krijgen in de laatste groepswedstrijd tegen Slowakije vanaf de aftrap de kans. Zo vormen Jamie Vardy en Daniel Sturridge een aanvalsduo.

Vardy en Sturridge waren afgelopen donderdag de supersubs van de Engelsen. De aanvallers bogen tegen Wales gezamenlijk een 1-0 achterstand om in een 2-1 overwinning. Die prestatie wordt door Hodgson beloond met een basisplaats voor het tweetal. Verder mogen de verdediger Ryan Bertrand en Nathaniel Clyne starten en zijn Jack Wilshere en Jordan Henderson nieuwe namen op het middenveld.

Opstellingen

Slowakije: Kozacik, Hubocan, Pekarik, Durica, Skrtel, Kucka, Pecovsky, Hamsik, Weiss, Mak, Duda.

Engeland: Hart, Cahill, Smalling, Bertrand, Clyne, Dier, Henderson, Wilshere, Lallana, Vardy, Sturridge.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen