Hummels: "Niet bang voor Will Grigg, maar wil wel zijn shirt"

Jw
20 juni 2016, 20:15
Foto: © ProShots

"Will Grigg is on fire", zingen de Noord-Ierse fans al de hele week. De spits kwam nog niet in actie op dit EK, maar is bij de aanhang van zijn land immens populair. De Duitse verdediger Mats Hummels werd op de persconferentie zelfs gevraagd wat hij van de wisselspeler van Noord-Ierland vindt.

"Het verhaal over Will Grigg is hartstikke mooi. Ik ben nu al een fan van hem en zal proberen zijn shirt te bemachtigen", zo liet Hummels merken de video's over Grigg te hebben meegekregen. De supporters van Noord-Ierland zingen elke dag dat de spits van Wigan Athletic in vorm is, al lijkt bondscoach Michael O'Neill daar anders over te denken.

Duitsland en Noord-Ierland nemen het dinsdag tegen elkaar op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen